3672 6580

Serviceminded værkstedsindskriver søges M/K

Indskriver

Du bliver værkstedets ’ansigt’ udadtil, så det forventes, at du er en glad, smilende og ekstremt serviceminded person og generelt er dygtig til at organisere og strukturere. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra lignende job, hvor du har været i konstant kundedialog - enten over for detail- eller engroskunder, og meget gerne fra branchen, som dog ikke er et must, da vi har gode erfaringer med oplæring generelt.   
Vi ønsker at vækste vores værksted i årene fremover og forventer allerede i år at skulle ansætte yderligere en mekaniker, da vi vil arbejde målrettet på at udvikle vores erhvervskoncept m.m. Flere af opgaverne får du ansvaret for i samarbejde med salgsafdelingen i forhold til udvælgelse af nye kunder, som du jo senere bliver kontaktperson for ... Så er du god på markedsføring, netværk, sociale medier etc., vil det være en klar fordel.
Skjorte, slips og manchetknapper er ikke vores profil; vi kører casual påklædning i forretningen, hvor alle kan hjælpe til, når det er nødvendigt - mere som oplysning om, at du ikke sidder bag et skrivebord hele dagen. Du er praktiker, når det gælder.

Dine primære arbejdsopgaver
Du vil tage imod vores værkstedskunder om morgenen, besvare mails og telefonkald, skrive biler ind, fremsende tilbud, organisere de daglige værkstedsopgaver for mekanikerne, køre biler til syn m.m. Hvis du har lyst til andre opgaver udover disse, som f.eks. markedsføring af vores forretning, indkøb, så er der også muligheder her.
Du vil i hverdagen arbejde i FTZ’s værkstedsprogram, som du vil blive grundigt oplært i, hvis du ikke allerede er brugervant i systemet.


Lidt om os
Vi har ’højt til loftet’ og arbejder i et uformelt og afslappet miljø, som vores kunder tit bemærker positivt. Vi har et ’frit’ arbejdsmiljø, hvor der tænkes i korte og hurtige beslutningsprocesser over for dine gode ideer. Så den rette person får mulighed for at skabe sig en alsidig og spændende arbejdsdag med plads til både personlig udvikling, men også mulighed for at kunne medvirke aktivt til at skubbe Sjællands Automægler fremad.
Du kan se frem til at arbejde sammen med et stærkt team, bestående af dygtige mekanikere og eget klargøringscenter, samt 3 friske bilsælgere. Samlet set står vi som et stærkt, flittigt og dynamisk team i bilbranchen, som alle vil gøre alt for støtte dig i dit job og din arbejdsdag.


Vores forventninger
- Du er præsentabel, serviceminded af natur og nyder at levere gode kundeoplevelser
- Alder og køn vurderer vi ikke ud fra, da vi vælger ud fra kropssprog, holdninger og kvalifikationer
- Du har et højt ’drive’ og kan flytte fødderne, når det gælder
- Det er en fordel, hvis du har teknisk indsigt uden nødvendigvis at være mekaniker
- Du behersker Office-pakken og kan formulere dig mundtligt og skriftligt
- Du har lyst til at være en del af dynamisk team, hvor du selv aktivt præger din hverdag og forretningens udvikling
- Du er mødestabil og loyal og kan fremskaffe en ren straffeattest
- Du er loyal af natur, et ordensmenneske og arbejder struktureret og forstår vigtigheden i at overholde aftaler
- Du kan tænke i forretning og nye ideer
- Du er positiv af natur og tænker i muligheder og ikke i begrænsninger.
- Såfremt du ikke har brancheerfaring, så fortæl os hvor du kan gøre en forskel for Sjællands Automægler


Arbejdstider og løn
Nedsat tid eller fuld tid er ikke afgørende, da vi går mere efter den rigtige person.
Mandag-fredag kl. 08.00–16.00 eller efter aftale. Vi tilpasser os den rigtige kandidat, som vil Sjællands Automægler i årene fremover. Hvis du ønsker en ugentlig fridag, så klarer vi også den.
Vigtigst er, at du kan åbne og tage i mod vores kunder, da salgsafdelingen lukker forretningen senere.
Opstart hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige m/k.
Løn efter kvalifikationer og nærmere aftale. 
Vi håber, du har lyst til at blive en del af vores team og være med til at videreudvikle Sjællands Automægler og ser frem til at modtage din ansøgning sendt til indehaver Flemming Thostrup på flemming@autom.dk.

Sjællands Automægler
Flemming Thostrup
Indehaver
Tlf. 30326580


Ansøgningsfrist og opstart
1. September eller før. Vi er klar til at sætte igang men venter også gerne på den rigtige.
Kort om Sjællands Automægler
Sjællands Automægler blev stiftet i 2005 og flyttede i 2014 til vores nuværende lokaler på Vojensvej, som i dag inkluderer et nyistandsat værksted med 7 lifte, eget klargøringscenter samt en salgsafdeling med ca. 100 bedre brugte biler til salg. Vi er 8 ansatte, som alle har travlt og arbejder aktivt mod vores ambition om at være et af Storkøbenhavns hyggeligste – og ikke største bilhuse.