3672 6580

Sjællands største automægler har med salgskonceptet solgt mere end 3.000 biler


Skal du sælge din bil og ønsker du at få mest muligt for den, så har vi måske løsningen - også selvom du ikke skal købe anden bil.
Vi sælger din bil til markedsprisen, hvilket er noget mere end på det private bilmarked, når der handles uden garanti. Og da vores avance ligger i et 'lavt' salær, så bliver der mere til dig som sælger, da forhandlerleverancer normalt er min. 10-20.000 kr. højere end vores salgssalær - Penge lige ned i din baglomme.

Det er nemt at sælge bil gennem os
Du skal ikke undvære din bil, mens den er til salg, for i hele salgsperioden bor den hos dig. Samtidig overlader du hele salgsprocessen til professionelle bilfolk, der står for al dialog og fremvisning med køberne, så du samtidig slipper for irriterende opringninger eller mails om aftenen, hvis du selv skulle stå for salget og fremvise bilen for fremmede personer, som du måske ikke er helt tryg ved.

Når vi har solgt din bil, overtager vi alle evt. garantiforpligtelser, sikrer dig dine penge og at din bil bliver omregistreret. Du skal altså kun undvære din bil, når vi skal fremvise den over for en mulig køber - og mens det står på, så låner vi dig en bil U/B. 

Få det, som din bil reelt er værd
Er du nogensinde blevet positivt overrasket, når du har spurgt en bilhandler, hvad din bil er værd … ?  nej vel …
Hos os slipper du for standardsvar som fx "lige den model, du har, er ikke så populær lige nu", "den farve er desværre svært at sælge lige nu” , eller "vi tager kun biler i bytte, hvis du køber en anden hos os". 

Vi har specialiseret os i at sælge biler direkte fra dig som sælger til ny ejer - og garanterer, at vi som følge af et lavt salær efter salg, vil være den mest fordelagtige måde, du kan afsætte din bil. Og så er det supernemt for dig at være kunde hos os, for vi står for al salgs- og papirarbejde, mens du dagligt bruger din bil, som i perioden vil være til salg på førende websites, vores egen hjemmeside, samt i vores database, som indeholder mange potentielle bilkøbere …Så måske har vi allerede en køber til din bil i vores database. Du får endvidere lånebil, når vi fremviser din bil.

Vi kommer gerne til dig
Vil du have solgt eller præsenteret en bil og kniber det med tiden, så kommer vi gerne hjem til dig eller på din arbejdsplads og drøfter salget. Mere fleksibelt kan det næppe blive. Vi kører i hele Storkøbenhavn og omegn.

Når du er køber af en af vores salgsbiler biler skal du vide at ...
Det ikke er alle vores annoncerede biler der står fysisk hos os til dagligt, da vores sælgende kunder kører i deres biler, mens de annonceres til salg hos Sjællands Automægler. Derfor kan km tallet også afvige fra det oplyste i salgsannoncerne med op til max 3.000 km. Dette er faktisk også en fordel for køber, da disse biler ikke når at få mange af de velkendte 'stilstands problemer' der ofte opstår omkring dæk, batterier, bremser m.m. når biler holder stille i længere tid af gangen. Ring derfor inden du kommer for at høre om den bil du er interesseret i befinder sig hos os eller er hos dens respektive ejer. 

NEMMERE BLIVER DET IKKE!

  • Overlad al salgsarbejde til os
  • Du kan frit bruge din bil til daglig, mens den er til salg hos os
  • Du har intet arbejde som kunde hos os - Vi står for al det praktiske
  • Du får lånebil ved fremvisning
  • Du er meget velkommen hos os – også selv om du ikke skal købe en anden bil
  • Du står dejlig frit efter et salg - Med masser af penge på bankbogen   
  • Du overdrager alle garanti forpligtelser til Sjællands Automægler
  • Du kan vælge at lade Sjællands Automægler finde din næste bil til dig
  • Og bemærk, konceptet er uden risiko, da vi arbejder ud fra ”solgt eller gratis” i de 30 dage salgsaftalen løber. 

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil