3672 6580

Overvejer du at sælge din bil?

Vi har rigtig mange kunder igennem vores forretning hver dag - både fysisk, men også på mail og vores website. Vi har også mange kunder i vores køberdatabase, så måske har vi allerede en køber til din bil.


Tjen 10.000 kr. netto eller mere efter salg...
De fleste bilkøbere ønsker garanti og tryghed når de køber bil, og det får de hos Sjællands Automægler, som også tager købers egen bil i bytte kunne ikke finde på at handle privat, når de ikke får garanti, finansiering eller kan komme af med deres egen bil.
Sjællands Automægler løser de opgaver og det vil kunderne gerne betale ekstra for - og det, de betaler svarer stort set til vores salgssalær, hvilket betyder flere penge til dig, som sælger din bil gennem os - uden du skal gøre noget nævneværdigt for det ...

Vores unikke salgskonceptet tjener dagligt mange tusinde kr. hjem til de bilejere, som ønsker sin bil solgt bedst muligt og med størst muligt afkast.

Konceptet er stærkest jo nyere og dyrere bilerne er, og er rigtig interessant for dem, som ikke skal købe en anden bil, hvilket alle jo har hørt trækker prisen ned i branchen.
Du er altså en lige så interessant kunde for os - uanset om du køber en anden bil hos os eller ej.
Vores indtjening består af et fast lavt salær fratrukket i afregningen efter salget af din brugte bil.Vores unikke automæglerkoncept tjener penge til dig ...

Lad  Sjællands Automægler sælge din brugte bil - og tjen nemt 10.000 - 20.000 - 30.000 kr., når du lader os sælge bilen - også selv om du skal købe en anden bil hos os igen.