Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

Fandt du ikke det du søger

Fandt du ikke drømmebilen blandt vores biler til salg? Måske kan vi alligevel hjælpe dig. Fortæl os hvad du leder efter, og lad os hjælpe dig med at finde det til en god pris.

Vi kan næste altid hjælpe dig med at finde den bil, som du leder efter. Vi kan indhente fabriksnye biler eller importere biler fra udlandet. Bare fortæl os, hvad du søger, og så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Importbiler fra udlandet

Hvis vi ikke kan finde bilen til dig på det danske marked, så hjælper vi gerne med at importere biler fra udlandet.

Fordelen ved at importere biler fra udlandet er, at de ofte har et højere udstyrsniveau end danske biler og der er et væsentligt større udvalg på markedet.

Har du en bestemt bil i tankerne, som du godt kunne tænke dig at hjemtage? Tag en uforpligtende snak med os. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen.

Vi gør det nemt for dig

Vi står for dialogen med forhandleren i udlandet, arrangerer hjemtransport af bilen og håndterer al arbejde omkring indbetaling af moms og registreringsafgift.

Inden bilen hjemtages får du en fuld pris på bilen og hjemtagning, inklusiv alle udgifter. Vi sikrer dig, at der ikke opstår uforudsete udgifter i forbindelse med købet. Du betaler et mindre depositum ved opstart og resten betales når bilen er klar til levering.

Vi garanterer, at ingen biler hjemtages uden at de er besigtiget og prøvekørt.

Fortæl os hvilken bil du har I tankerne, og vi finder den for dig:

Fabriksnye biler

Vi kan hjælpe dig med at købe en ny bil lige fra fabrikken. Via vores netværk af bilforhandlere kan vi finde en helt ny bil til dig til en god pris. Vi har ofte adgang til særlige biler hos forhandlerne, som af forskellige årsager ikke sættes til salg offentligt.

Gælder det alle biler?

Ja, både person- og varebiler, men der kan være stor forskel på, hvor meget du kan spare på de forskellige bilmærker og modeller.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi har formidlet mere over 100 nyvognssalg til kunder, som har sparet mange penge på deres fabriksnye bil, købt gennem os. Skal vi også hjælpe dig?

Vi tager et gebyr på 1.500 kr. for at hjælpe dig, hvis vi løser opgaven for dig, men så sikrer vi dig, at du har fået en særlig besparelse på dit bilkøb.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvorvidt vi kan hjælpe dig til en bedre handel på din næste nye bil.