3672 6580

Bilsalg / Bilkøb / Fremvisning af bil

Vi ved det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at handle bil, men den klarer vi alligevel. For hos Sjællands Automægler er vi mobile, og forlader gerne forretningen for at komme til dig eller på din arbejdsplads, hvor vi der drøfter din situation og den opgave du ønsker løst. På den måde sørger vi for, at du kan passe dine travle hverdags, mens du overlader dit bilkøb / bestillingsopgave eller salg af din egen bil, til professionelle fagfolk der arbejder på tværs af alle bilmærker og modeller.

Mere konkret, så arbejder vi 100 % for dig i forløbet, og kan oplyse, at vi arbejder ud fra 'solgt eller gratis' princippet. Altså koster det dig ikke noget før vi har løst opgaven, hvilket vi synes er fair for begge parter, da vores mål er at skabe reel værdi for dig. Og vi tør godt love dig, at du vil opleve en personlig og kompetent rådgivning gennem hele forløbet. Den garanti kører vi gerne rundt og forklarer om, mens vi handler biler ... 

Vi kører i Storkøbenhavn og omegn med mindre andet aftales, og har pt. solgt mere end 2.500 biler ved vores forretningsmodel og koncept og har derfor gode erfaringer med at forholde os præcis til den opgave du giver os, men har også erfaringen til at kunne svare ærligt 'nej tak' hvis opgaven ikke ligger til os.

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 3672 6580 eller book et møde på info@autom, så ligger vi en plan for det videre forløb herfra. 

Sjællands Automægler

Book et møde