Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

VI SØGER:

Fuldtids-trainee til vores bilmægler-afdeling

ER DET DIG?

Læs om jobbet som TRAINEE her.

 

Fuldtids-trainee til vores bilmægler-afdeling

Drømmer du om at arbejde med biler? Kan du lide at tale med alle typer mennesker? Og har du interesse i SoMe?
Så er det måske lige dig, vi mangler på vores hold!

Du ved måske allerede, at vores unikke mæglerkoncept har gjort os til Sjællands største automægler, og har givet os en stærk profil og position på det danske bilmarked. Men vi hviler ikke på laurbladene og har fortsat en række idéer og projekter, som vi ønsker at bygge ovenpå det vi allerede har i dag – og her er det måske lige dig, vi mangler.

Mæglerafdelingen er ’hjerteblod’ for forretningen, og vi søger en ny, ambitiøs og energisk kollega med en stærk interesse for biler, der kan støtte op om vores bilmæglerafdeling som en ægte teamplayer.

Du behøver ikke at have erfaring med bilsalg – vi lærer dig det, du skal lære. Men det er derimod vigtigt, at du har let ved at tale med alle typer mennesker, fordi du efter en grundig oplæring vil få masser af kundekontakt.

Og vi forventer derudover, at du er positiv, tillidsskabende, har handelstalent og forstår vigtigheden af at kunne samarbejde.

Du vil få ansvar for at oprette biler i vores systemer, tage billeder af salgs- og mæglerbilerne, sørge for at vores salgsplads altid tager sig godt ud med opdaterede prisskilte mv., og det vil ligeledes være dit ansvar at lave relevante, iøjnefaldende opslag til vores SoMe-kanaler.

Vi vil lære dig at prissætte biler, udfærdige salgs- og mægleraftaler, lave opfølgning af igangværende mægleraftaler og sikre, at bilerne oprettes til salg i vores systemer med de rette modelbetegnelser og specifikationer.

Det er målet, at du skal udvikle dig til bilmægler og dermed få til opgave at sørge for at vores sælgere har biler at sælge, så vi har et konstant, stort, stærkt og varieret brugtvognslager bestående af nyere og bedre brugte biler i alle prisklasser.

På dine søndagsvagter vi du sammen med en erfaren kollega indgå i salgsteamet, så du også får erfaring med traditionelt bilsalg.

Derfor er vi på jagt efter personen, der har stor interesse for både biler og mennesker, og som bliver motiveret af lære nyt, at opnå resultater og at se opgaver lykkes.

Vi tilbyder:
Du bliver en del af et stærkt fællesskab og en bilforretning, som gennem årene har været inde i en god udvikling og som stadig har et stort udviklingspotentiale, som også vil gøre sig gældende for dig. Du vil få en fleksibel hverdag med en stor grad af ’frihed under ansvar’. Vores arbejdsmiljø er humoristisk og uhøjtideligt med ’højt til loftet’, men naturligvis altid med fokus på resultater og forretningsudvikling.

Arbejdstider, løn og opstart:
Arbejdstiden er hverdage mellem 9.00-17.30, samt hver 2. søndag med en efterfølgende ugentlig fridag efter aftale.
Løn: Fast løn og provision, som vil afspejle dine kvalifikationer.
Opstart: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater.

Ansøgninger fremsendes til indehaver Flemming Thostrup på flemming@autom.dk

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion. Du er naturligvis også velkommen til at give Flemming et kald, hvis du har spørgsmål til den ledige stilling.

Ansøgningsfrist d. 28.02.2023.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig senere at kunne byde dig velkommen ombord hos Sjællands største Automægler med Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted.

 

Om Sjællands Automægler
Vi er et friskt og dynamisk team bestående af 14 dedikerede medarbejdere, som på hver sin måde er med til at markedsføre Sjællands Automægler, som ’Sjællands største automægler’ samt Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted på eftermarkedet. Dette illustrerer vores ambitioner, som vi målrettet går efter at leve op til hver eneste dag.

Vores mægler/salgskoncept har siden 2005 solgt flere tusinde biler, og hjulpet danske bilejere til gode og stærke salgsoplevelser med vores involvering i deres bilsalg. Disse bilejere har oplevet større fortjenester ved salget af deres brugte bil gennem os end de ellers ville have fået i branchen. Vores store udvalg af brugte biler gør os i dag til én af Storkøbenhavns mest interessante brugtbilforretninger. Vores mål er, at vi altid skal kunne finde og levere den bil som vores kunder søger, i forhold til deres økonomi, ønsker og behov. Såfremt vi ikke har bilen på lager pt., vil opgaven blive lagt ind i vores køberdatabase.