3672 6580

Selvkørende Automekaniker søges til Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted

 

Sjællands Automægler, Rødovre

Vi søger en ny kollega til vores værksted, som servicerer og reparerer alle bilmærker, herunder person og varebiler. Vores profil er meget kundeorienteret, og vores mekanikere er alle i daglig kundekontakt, og derigennem efterlever vores slogan om ’Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted’.

Vi leder efter dig, der vil være med til at styrke og vækste vores værksted i årene frem, og som ønsker at arbejde i et uformelt Bilhus, hvor du selv får rig mulighed for at præge både værstedets og ikke mindst din egen udvikling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med plads til sociale arrangementer - både inden som udenfor arbejdstiden.

Bliv en del af branchens stærkeste hold
Skjorte, slips og manchetknapper er ikke vores profil – vi vægter en god personlig dialog med kunden og har tiltro til vores kvalitetsarbejde og service taler for sig selv. Men arbejdstøj er trods alt det mest oplagte til dig.

Du kan se frem til en hverdag sammen med 5 engagerede og dygtige mekanikere, 4 friske bilsælgere samt 1 klargøringsmand, der alle arbejder aktivt mod at skubbe Sjællands Automægler fremad mod nye mål – og vi vil gerne have dig med på holdet. Vores team bygger på sammenhold, hjælpsomhed og ikke mindst et stærkt socialt fællesskab.

Om dig:
- Du kan arbejde selvstændigt og derfor udføre alle former for gængse værkstedsreparationer.
- Du er ikke bange for kundekontakt, men ser derimod dig selv som rådgiver, når du taler med de kunder, som du reparerer bil for.
- Du er en ambitiøs holdspiller, der er frisk på at blive en del af vores team.
- Du er IT-kyndig. I hverdagen vil du arbejde i FTZ’s værkstedsprogram, som du vil blive lært op i hvis du ikke allerede er vant i systemet, og hvorfra du kommer til at udfærdige 3-4 daglige værksteds fakturaer

Er du vores nye kollega?
Så kør fingrene over tasterne og send din ansøgning og dit CV til indehaver Flemming Thostrup på flemming@autom.dk allerede i dag og senest d. 28/2. Du er også velkommen til at kontakte Flemming på tlf. 30326580 med evt. spørgsmål.
Opstart er hurtigst muligt, da vi har travlt, men vi venter hellere på, at den rette kollega dukker op. Alle ansøgninger behandles naturligvis med fuld diskretion.

Lidt mere om os
Vi er Sjællands største Automægler, som endvidere har et moderne værksted der på daglig basis servicerer vores mange private og erhvervskunder. Sjællands Automægler blev stiftet i 2005, og i 2014 flyttede vi til vores nuværende lokaler i Rødovre, som i dag inkluderer et nyistandsat værksted med 7 lifte, eget klargøringscenter og en salgsafdeling med ca. 100 brugte biler til salg. Vi er 10 ansatte, som alle har travlt og aktivt arbejder mod vores ambition om fortsat at være Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted, og ikke mindst Sjællands største Automægler.