3672 6580

Automekaniker søges

Vi søger en ny mekaniker til at styrke, udvikle og udvide vores værksted. Sjællands Automægler har gennem sine 13 år oplevet en positiv udvikling og skabt et stærkt fundament til fremtidens udfordringer i bilbranchen. Vi har med vores særlige salgskoncept og store udvalg af brugte biler en ambitiøs målsætning om at være en af Storkøbenhavns mest interessante bilforretninger, med mindst 100 bedre brugte biler til salg. Dertil har vi i dag et moderne og prisvenligt værksted med 7 lifte og 3 mekanikere, som servicerer vores kunder og salgsafdeling.

Vi har gennem årene skabt en bilforretning med et godt renommé i branchen. Vores uformelle fremtoning og engagerede medarbejdere har formået at samle på "tilfredse kunder", som gerne sender andre kunder i vores retning - en tillid, som vi gør os umage for at leve op til. Samtidig har vi vist evne til at tænke utraditionelt i bilbranchen - en trend vi vil gerne fortsætte, hvilket bl.a. sker ved at alle i teamet byder ind og hjælper forretningen med at tænke i nye retninger og muligheder. Alle medarbejdere er i stand til at arbejde selvstændigt, men er også dygtige team playere, når det kræves. Vi har dertil et rent og ordentligt værksted, som vores kunder ofte minder os om, er en god oplevelse at møde, men som også skaber gode rammer for os selv.

Du kommer til at indgå i et team med 7 dygtige kollegaer, som sammen med dig udgør et stærkt team. Vi arbejder ud fra et afslappet miljø¸ med "højt" til loftet, og hvor vejen fra de gode ideer og tanker til handling er kort. Du vil opleve en humoristisk og positiv tone i hverdagen, som herigennem sikrer et rart og behageligt arbejdsklima. Alle mekanikere hos os har kundekontakt, kan selv beregne tilbud på reparationer til vores kunder og fungere også som rådgivere over for vores kunder, når det kræves.  

Vores forventninger til dig 
Ud over god faglig viden og godt humør forventer vi, at du er i stand til at udføre stort set alle de opgaver, som normalt udføres på et autoværksted, som fejlsøgning, dieselteknologi, tandremsskift etc. Vi forventer naturligvis, at du er pligtopfyldende og har den rette indstilling til at overholde aftaler m.m. 
Du skal have lyst til at arbejde i en forretning, hvor du har mulighed for at påvirke og forme rammerne for din hverdag, hvilket til syvende og sidst gør Sjællands Automægler til et rart sted at være for os alle. 
Vi lægger vægt på et "rydeligt" værksted i hverdagen; det betyder, at vi ikke accepterer dagligt rod og´slendrian. Du er som person vellidt, udadvendt og forstår vigtigheden i at overholde aftaler generelt og er naturligvis mødestabil og i stand til at fremvise en ren straffeattest.

Vi tilbyder 

  • En arbejdsplads i en god udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø med en god "team spirit" og dygtige kollegaer
  • Grundig oplæring i vores systemer og arbejdsgange
  • En spændende hverdag, hvor du selv har indflydelse på den daglige udvikling
  • Mulighed for personlig udvikling og kurser via FTZ´s uddannelsesakademi 
  • Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: 1 august - Gerne før. 

Send din ansøgning til indehaver Flemming Thostrup på mail flemming@autom.dk, som også kan kontaktes på tlf. 3032 6580, såfremt du har evt. spørgsmål til selve jobbet eller vores forretning generelt. Vi glæder os til at høre fra dig - og forhåbentlig også at kunne byde dig velkommen hos Sjællands Automægler.