VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Omtale

Hvad siger kunderne om os

Taxavognmænd Torben Holst, Jette S. Petersen & Frede Sewohl

Vi er selvstændige vognmænd, som gennem årene har solgt ca 40 frikørte taxaer gennem Sjællands Automægler. Vi oplever gode afregningspriser og ofte hurtige salg af vores biler. Vi mærker at forretningen har stor erfaring med salget og håndteringen af vores biler, og kan derfor kun tale godt om vores samarbejde, som har stået på siden 2010.

ICS Energy Roskilde A/S

Jan Pedersen: Adm. direktør
Vi har ca. 30 firmabiler tilknyttet virksomheden som også har afdeling i Jylland, og udskifter hvert år ca. 5-6 biler. For år tilbage brugte vi selv omfattende resurser på køb og salg af egne biler, men da vi blev anbefalet Flemming Thostrup af en leverandør, fik vi et tilbud som siden hen er blevet til et mangeårigt samarbejde. Vi har outsourcet hele processen på bilområdet til Sjællands Automægler, lige fra valg af bilmærker og modeller i forhold til vores specifikke krav, til indkøbet af biler samt varetagelsen af salget af vores brugte firmabiler. Vi opnår store flåde rabatter på købet af bilerne og får høje salgspriser for vores gamle biler. Vi har i dag fået en professionel fagmand som vores sparringspartner, som med sit indgående kendskab til bilbranchen, har sparet os mange tusinde kr. på årsplan. Vi kan derfor varmt anbefale denne løsning til andre virksomheder.

Danmarks Nationalbank

Sjællands Automægler har haft den store fornøjelse, at være konsulent og leverandør for Banken omkring anskaffelse af flere af deres fabriksnye biler, og samtidig varetaget salget af flere af deres brugte biler. Vi har endvidere serviceret deres biler igennem en længere årrække. Vi er naturligvis utrolig stolte og meget ydmyg over, at have opnået den nødvendige tillid der skal til, for at bliver udvalgt som leverandør og samarbejdspartner på Bankens bilopgaver.

Peter Fogh, Advokat og partner: Hellerup

Jeg blev anbefalet Sjællands Automægler af en bekendt da jeg stod og skulle sælge min bil. Det var en rigtig god oplevelse og jeg har senere hen solgt 2 andre biler gennem deres mæglerkoncept og min kone har købt en fabriksny Mercedes formidlet via Sjællands Automægler. Jeg må derfor sige, at jeg har været så tilfreds med vores oplevelser, at jeg har henvist flere af mine kollegaer og venner til forretningen. Alle har ind til nu fået solgt deres biler og opnået flotte afregningspriser. Vores oplevelse er, at man mødes af kompetente og tillidsfulde personer, som man har lyst til at handle biler med.

Marcel Jensen: Silkeborg

Min far er kommet hos Sjællands Automægler siden 2005 og har været en af de første kunder i forretningen. Han anbefalede mig deres prisvenlige værksted, som jeg besøgte første gang i 2006. Herefter har jeg været trofast kunde lige siden, og har senest i 2016 købt min næsten nye VW Golf hos dem. På trods af at jeg bor i Silkeborg, så planlægger jeg mine værkstedsbesøg og gør det til en fornøjelsestur, når bilen skal vedligeholdes. Jeg er særdeles tilfreds med deres seriøse og altid venlige betjening, hvor jeg lige fra dag 1 af, altid har følt mig særdeles velkommen.

Nordisk El-Teknik ApS

Gitte Hansen: Adm. direktør og Indehaver
Vi har siden 2005 været kunde hos Sjællands Automægler, og kan godt lide deres forretningskoncept – både hvad angår mæglerkonceptet, men også tankegangen omkring værkstedsregninger som nu er til at betale. Med mange biler kørende er vi naturligvis omkostningsbeviste, og vi har siden vores skifte sparet rigtig mange penge årligt i forhold til tidligere løsninger. Deres dygtige mekanikere improviserer dygtigt når vi kommer med ’hasteopgaver’, og vi oplever et højt serviceniveau generelt. Vi har endvidere handlet mange fabriksnye og brugte biler gennem Sjællands Automægler.

Steen Petersen: Herlev

Vi har 3 biler i vores husstand, som alle er handlet gennem Sjællands Automægler. Vores familie har handlet 6 biler gennem firmaet i løbet af de sidste 5 år. Vi har sparet mange tusinde kr. når Sjællands Automægler har solgt vores biler, men også handlet de nye biler for os. Vi kører rigtig mange km i vores hverdag, og har ikke teknisk indsigt, så det er derfor vigtigt for os, at vi kan stole på vores værksted, og den oplevelse indfrier Sjællands Automægler fuldt ud. Mekanikerne som vi aldrig tidligere så, er her særdeles kompetente og tillidsfulde, og de skifter aldrig noget uden vores accept.

Lars Gemmer Pedersen, Murermester:Hvidovre

Jeg har været kunde hos Sjællands Automægler lige siden 2007, hvor jeg besøgte deres værksted på Valhøjs Allé første gang. Siden da har jeg privat og firmamæssigt handlet 7 biler med deres salgsafdeling, senest 2 fabriksnye VW Transportere, som de i øvrigt formidlede salget af via deres VW samarbejdspartner. Bilerne blev leveret med klækkelige flådeejer rabatter og fine leasingaftaler. Selvom disse biler er nye, får vi dem alligevel serviceret hos Sjællands Automægler og på deres nye veludstyret varevognsværksted. Jeg glæder mig også over deres idegrundlag om, at jeg er i direkte dialog med den mekaniker, som servicerer min bil. Jeg har altid følt mig tryg som kunde uanset om jeg skal handle bil eller skal besøge værkstedet. Og som håndværker nyder jeg særligt den gode stemning og humor der er i huset, det smitter...

Andre firmakunder / samarbejdspartnere gennem årene er bl.a.:

Hertz – Sixt – ALD Carmarked – Autohuset Ringsted – Bøttcher & Gardsøe – Mercedes København – Nordisk Dækimport – Andersen & Martini – Pava Tåstrup – Kessler Autolakering – FTZ – Andersen Automobiler – Viggo Petersen A/S – JS Revision – Santander – Terminalen – Ford Credit / Forso Danmark – Autolåse Specialisten – Henrik Larsen Automobiler – Broberg Entreprise – Hoffmann Firmatøj A/S – Bjarne Nielsen Automobiler – First Lease – Frederiksberg Fjederfabrik – M J Michelsen A/S – Racoon Rengøring & Ejendomsservice – GlobalConnect A/S – Nykredit A/S – Ole Mathiesen Biler A/S – Scani A/S – ICS A/S - Bilernes Hus – Sydbank Leasing – Nordisk Film – Danmarks Nationalbank – Allan Ploug A/S – Ejner Hessel A/S – Mogens Jensen A/S – Storkøbenhavns Total Entreprice ApS – KN Beholderfabrik & Miljøteknik A/S – DBS Lys A/S – ASON A/S - Hvidovre Kommune – Zentropa - A/S Max Hansen Rengøring – Svart Byg – DiamantXperten – Idrætsakadetmiet – Byens Maler & Kalk – Alltech VVS – Aurora Group Danmark A/S – Carta Flexleasing – Bravida Danmark A/S – Business Center Ørestad A/SEndvidere sponserer vi Vallensbæk Fodbold, Hvidovre Ishockey, Hvidovre Badminton Club og Kræftens Bekæmpelse