Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

Søg efter din næste bil her

Danmarks stærkeste leasingpartner

Danmarks stærkeste leasingpartner

Vi skræddersyr det skarpeste tilbud på markedet til dig med Danmarks mest realistiske restværdi.

Sjællands Automægler har nøje udvalgt Carta Autofinans som vores foretrukne, professionelle leasingsamarbejdspartner. Carta Autofinans har eksisteret i mere end 30 år, har specialiseret sig i leasing, er 100% privatejet, og er et af de største privatejede leasingselskaber i Danmark. Det giver tryghed for både dig som kunde og for os som forhandler.

Fuld tryghed – også efter endt leasing

Hos Sjællands Automægler hjælper vi vores kunder fra første henvendelse og hele vejen gennem leasingperioden. Og vi står også klar med hjælp, når leasingperioden udløber.

Inden leasingperioden udløber, typisk 2 måneder før udløb, tager vi kontakt til dig – hvor du enten kan vælge at forny din leasingaftale og køre videre i bilen eller at afhænde bilen. Ønsker du at bytte til anden bil hos os, tager vi gerne din bil i bytte ellers kan du benytte dig af vores mæglerkoncept, som sælger din bil og oftest skaffer dig penge mellem hænderne.

Står du med en leasingbil fra et andet selskab, hjælper vi også gerne med videresalg i forbindelse med ny leasingaftale.

Tillid betyder alt, når du skal lease en bil – derfor sætter vi en ære i, at rådgive vores kunder fra start til slut.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, som man gør det, når man køber en bil. I stedet for bliver registreringsafgiften delt ud i rater for den periode, du benytter bilen. Hvor store raterne er, afhænger af bilens registreringsafgift og bilens alder. Der er forskellige periodeafgiftssatser, og alderen på bilen bestemmer, hvilken af disse satser, der bliver anvendt på bilen. Den laveste sats er på biler, der er mere end 3 år gamle. Se satserne her.

Flexleasing er mest anvendt til dyre luksusbiler, hvor registreringsafgiften en høj. Muligheden for flexleasing blev vedtaget den 18. december 2008 (link til registreringsafgiftsloven L64). Dette muliggjorde, at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift for leasingperioden.

Læs mere om leasing

Sjællands Automægler tilbyder følgende former for leasing: