VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Vi sælger biler med fuld garanti

Køb trygt brugtbil hos os

De fleste biler leveres med 2 måneders 100% garanti*.

Når du køber brugt bil hos Sjællands Automægler, så står du altid trygt og godt, da alle vores salgsbiler biler leveres kontrolleret / serviceret af vores værksted og gennemgået for evt. fejl og mangler før levering. Leveringsprocessen afsluttes hos vores professionelle klargøringscenter, som sikrer dig en smuk og ren bil før levering, således at du overtager din nye bil 100% køreklar.

Såfremt vi mod forventning har overset fejl eller mangler, har du hos Sjællands Automægler 2 måneders 100% garanti ud over selve købeloven, som jo foreskriver 2 års reklamationsret på brugte biler.

Så selv om vi på mange biler fremstår som mæglere, handler du som køber bilen direkte med Sjællands Automægler og opnår dermed ovennævnte garanti-bestemmelser, som hjælper dig godt på vej mod et godt og sikkert bilkøb.

Tag din mekaniker med og lån en lift af os

Flere kunder har det gennem årene ønsket at lade sin ’egen’ mekaniker godkende valget af kundens næste bil. Her kan man låne en af vores lifte og få adgang til at se bilens undervogn efter en prøvekørsel. Vi har intet at skjule, og er meget åbne i vores dialog med både kunden og kundens eksterne rådgiver. Det vigtigste for os er, at vores kunder føler mest mulig tryghed, når de handler bil hos os.

Brugtbilstest

Vores kunder har også mulighed for at betale sig til en mere omfattende ’Brugtbilstest’. Vi tilbyder nemlig at køre bilen til FDM eller APPLUS, som har specialiseret sig i disse test- Det koster kr. 1.500,- hos APPLUS og ca. kr. 2.800,- hos FDM.

Køber betaler for attesten og Sjællands Automægler udfører de eventuelle reparationer, som er markeret/skønnet som graverende fejl. Såfremt køber mod forventning måtte fortryde sit køb, rives kontrakten over efterfølgende.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Sjællands Automægler har til dato solgt ca. 3.000 brugte biler, og har endnu ikke haft nogen sager kørende med forbrugerstyrelsen eller lignende, som har givet anledning til ’løftede pegefingre’ eller tabte sager.

Vores målsætning er klar - vi samler på glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os over de mange henvisninger og anbefalinger, vi har modtaget gennem årene fra tilfredse kunder.

Vi øver os hver eneste dag på at blive betragtet som en af landets mest seriøse bilforretninger, og føler os rigtig godt på vej – sagt i al ydmyghed.

*De eneste biler, vi ikke tilbyder garanti på, er få udvalgte engros-/afhentningsbiler, som sælges direkte til et CVR nr. (virksomheder).

Købeloven

Mange tror fejlagtigt, at man som køber har krav på garanti, når man handler brugt bil hos en bilforhandler.

Men dette er på ingen måde tilfældet, jvf. Forbrugerstyrelsen.

Der sælges fortsat rigtig mange brugte biler i branchen helt UDEN garanti – og lige så mange med teksten 'solgt i henhold til købelovens bestemmelser', hvilket altså er 2 års reklamationsret.

Dette er ikke tilfældet hos Sjællands Automægler, hvor 95% af vores biler sælges med fuld garanti.

Garanti­­reparation

Eventuelle fejl eller mangler på bilen, som er dækket af garantien, skal udbedres lokalt hos Sjællands Automægler.

Såfremt der ønskes en lejebil i perioden kan dette ske til en pris på kr. 250 pr. dag de første 4 dage, hvorefter beløbet nedsættes til kr. 100 pr. dag.

Beløbene er ekskl. brændstof.