VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Søg efter din næste bil her

Danmarks 'måske' stærkeste leasingpartner

Danmarks 'måske' stærkeste leasingpartner

Leasing er ikke bare leasing!

Synes du at det kan være lidt svært at forstå, hvad der er "op og ned" ved leasing, er du ikke alene om det – og der findes flere former for leasing, så vi forstår fuldt ud, at man kan blive forvirret.
Vi er naturligvis klar til at tage en snak med dig om, hvorvidt leasing er noget for dig i forhold til den bil har kig på.

Vi samarbejder med nogle af landets førende leasingselskaber, som står klar til at komme med konkrete tilbud til dig, men vi kan på din foranledning naturligvis også sælge vores biler til andre leasingselskaber end dem vi normalt samarbejder med.

Fuld tryghed – også efter endt leasing

Hos Sjællands Automægler hjælper vi vores kunder fra første henvendelse og hele vejen gennem leasingperioden, og vi står også klar med hjælp når leasingperioden udløber.

Inden leasingperioden udløber, typisk 2 måneder før udløb, kan du kontakte os, og få vores hjælp til enten at forlænge din leasingaftale eller få hjælp til at afhænde bilen.

Ønsker du at bytte til anden bil hos os, tager vi gerne din bil i bytte, eller du kan benytte dig af vores unikke salgskoncept, som sælger din bil på bedst mulige vilkår og som oftest skaffer vores kunder flere penge mellem hænderne.

Står du med en leasingbil fra et andet selskab, hjælper vi også gerne med videresalg i forbindelse med ny leasingaftale hos os.

Så kort fortalt er vi klar til at tage en snak med dig, uanset hvilken opgave du har som handler om leasing.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, som man gør det, når man køber en bil. I stedet for bliver registreringsafgiften delt ud i rater for den periode, du benytter bilen. Hvor store raterne er, afhænger af bilens registreringsafgift og bilens alder. Der er forskellige periodeafgiftssatser, og alderen på bilen bestemmer, hvilken af disse satser, der bliver anvendt på bilen. Den laveste sats er på biler, der er mere end 3 år gamle. Se periodeafgiftssatserne her.

Flexleasing er mest anvendt til dyre luksusbiler, hvor registreringsafgiften en høj. Muligheden for flexleasing blev vedtaget den 18. december 2008 (link til registreringsafgiftsloven L64). Dette muliggjorde, at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift for leasingperioden.

Læs mere om leasing

Sjællands Automægler tilbyder følgende former for leasing: