VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Tryghed fra start til slut

Skal du sælge din brugte bil? Lad Sjællands Automægler hjælpe dig. Vi sikrer dig et effektivt og professionelt salg fra start til slut, uden du skal gøre noget. Det er nemt og bekvemt.

Hvorfor vælge en Automægler?

Når du skal sælge din brugte bil, er det en god idé at få hjælp hos en professionel partner.

Sjællands Automægler hjælper dig gennem hele salgsprocessen, uden at du skal gøre noget.

Vi svarer på alle de tekniske spørgsmål og sørger for at din bil bliver markedsført de rigtige steder.

Det bliver ikke nemmere. Og du kan køre i din bil imens!

Læs mere om vores mæglerkoncept her.

Professionel salgsvurdering og lavt salær

Hos Sjællands Automægler får du en professionel vurdering af bilens værdi.

Vi sælger din bil til markedsværdi og tager samtidig et lavt salær.

Det betyder at du kan tjene op til 30.000 kr. mere hos os, sammenlignet med hvis du sælger hos en almindelig bilforhandler.

Tryghed og bekvemmelighed

Vi sikrer fuld tryghed for både køber og sælger hele vejen gennem salgsprocessen. Vi står til rådighed over for potentielle købere og kan svare på tekniske spørgsmål og sikre en professionel fremvisning.

Du kan køre i din bil imens den er til salg. Af og til skal vi bruge den ved fremvisning, men vi stiller gerne en lånebil til rådighed i mellemtiden.

Alt du skal gøre er at ringe til os. Vi klarer resten.

Stærk markedsføring

Hos Sjællands Automægler kender vi til de bedste markedsføringsplatforme, og vores netværk i branchen sikrer, at vi kan nå ud til en bred målgruppe af købere. Vi kan helt sikkert også finde den rette køber af din bil. Vi sætter din bil til salg på vores hjemmeside og sociale medier, og på andre relevante bilsider.

Vi har samtidig en stor køberdatabase, så måske kender vi allerede en køber af din bil.

Erfarne sælgere

Vi forstår, at det er vigtigt for dig som sælger at have overblik over processen. Vi sørger for at gøre det så nemt for dig som muligt og klæde dig godt på i vores indledende dialog. Vi giver dig indblik i prissætning og markedsføring, så du kan føle dig tryg ved, at vi kan sælge din bil.

Samtidig sikrer vi den professionelle dialog med køber. Du slipper for at svare på spørgsmål og cylindere, vægt og topfart. Det har vi styr på. Vores erfarne sælgere er vant til at svare på spørgsmål om bilens specifikationer. Det sikrer en god oplevelse for potentielle købere.