VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Om os

Sjællands Automægler hjælper dig med professionelt køb og salg af din brugte bil.
Vi gør det nemt for dig at være kunde hos os!

Personale

Personale

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Omtale

Omtale

Sjællands Automægler

Når det drejer som om køb af brugt bil, er det en god idé at tage en fagmand med i opgaven, og her kan vi hjælpe bilkøbere uden erfaring til at gøre sig en god og reel bilhandel, uanset om bilen skal koste kr. 20-50-100.000 eller mere. Har vi ikke bilen på eget varelager, leder vi bredt i vores netværk, og bruger vores mangeårige erfaring til at finde den bil, som matcher dine ønsker og behov. 

Mæglerkonceptet opstod som konsekvens af, at vores indehaver utallige gange gennem årene oplevede bilejere, der var frustrerede over, at de, når en ny bil skulle erhverves og de ønskede at deres gamle bil skulle indgå i handlen, blev mødt med alverdens argumenter for ikke at få en fair pris for den gamle bil eller endda, at forhandleren ikke ville tage den gamle bil i bytte.  Det resulterede i, at mange imod deres ønske måtte sælge bilen i privat salg, hvilket tager tid og ofte skaber utryghed.  

Dét er der heldigvis råd for nu, for hos Sjællands Automægler hjælper vi alle kunder, der skal sælge deres bil – OGSÅ selvom man ikke skal købe anden bil. Mæglerkonceptet er dog bedst på biler, der er 0-6 år gamle, men vi drøfter naturligvis gerne biler uden for den kategori. Konceptet kan hjælpe dig til at tjene kr. 10.000, 20.000, 30.000. Største fortjeneste har været på hele kr. 61.000, solgt for en særdeles tilfreds kunde. 
Så kontakt os for en uforpligtende bilsnak, hvor vi gratis rådgiver dig i forhold til, hvordan vi mener du kan få mest muligt for din brugte bil. 

Læs mere om vores fordelagtige mæglerkoncept her.

Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted: 
I forlængelse af ovenstående, har vi et mål om at hjælpe, ikke bare salgsafdelingens kunder, men også bilejere generelt, der ønsker et ’ordentligt og troværdigt’ værksted i den løbende vedligeholdelse af bilen. Vores slogan forpligter, men vores forretning skal være et rart sted at komme i som kunde. Derfor er alt personale omkring værkstedet også særdeles serviceminded, og her tilbydes priser, der til enhver tid tåler prismatch mod andre. Hos os er du altid i direkte kontakt med den mekaniker, som reparerer din bil, og vi har naturligvis ingen hemmeligheder, så derfor er du altid velkommen til at ’besøge’ din bil på værkstedet, hvis du ønsker at se din bil for oven og forneden, alt imens vores mekaniker rådgiver om hans syn på din bil og dens fortsatte vedligeholdelse.  
 
Med andre ord, hvis du søger et nyt værksted, så kig ned og få en snak med vores værkfører, som over en kop kaffe gerne fortæller om os, og måden vi arbejder på.  
 
På gensyn hos Sjællands største automægler og ’Danmarks ’måske’ hyggeligste værksted.   

 

Skal vi give dig et ring?

Vision

Vi vil være Sjællands største automægler!  

Det er vi lykkedes med og har siden 2005 solgt flere tusinde biler for vores kunder.  

Den position arbejder vi kontinuerligt på at vedligeholde og udbygge. Vores mål over for vores kunder er lige så klart; vores mæglerkoncept skal altid skabe værdi for vores bilsælgende kunder, så derfor sælges alle biler ude fra ’Solgt eller Gratis’-princippet.  

Sælg din bil

Mission

Sjællands Automæglers primære mission er at formidle salg af brugte biler.   

Hertil kommer, at vi ønsker at hjælpe vores bilsøgende kunder til rabatter på fabriksnye biler via vores enorme netværk i branchen og indgåede indkøbsaftaler.