VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Fandt du ikke den bil, du søgte?

Fandt du ikke din drømmebil?

Vi har mange kunder, som beslutter at overlade opgaven om at finde deres næste bil til os, da det både sparer tid for dem, men også rummer det forhold, at vi formentlig har de bedste forudsætninger for at løse opgaven med vores mangeårige erfaring på det ofte komplicerede bilmarked. 

Sjællands Automægler har indgået samarbejdsaftaler med både danske og udenlandske bilforhandlere, som tilsammen råder over rigtig mange, og også forskellige, brugte biler. De biler kan vi handle til rigtig fine indkøbspriser. Det vil sige, at ud over de viste biler vi har til salg, har vi adgang til mere end 1.000 brugte biler i vores database og netværk.

Hertil kommer de mange danske virksomheder med firmabiler tilknyttet, leasingselskaber, banker, advokater m.m., som hver især sælger mange af deres brugte biler gennem Sjællands Automægler. De biler får vi ofte forhåndsret til før de udbydes offentligt til salg. Dermed kan din næste bil måske allerede være i vores netværk.

 Hvis vi ikke kan finde bilen til dig på det danske marked, hjælper vi gerne med at importere biler fra udlandet. Fordelen ved at importere biler fra udlandet er, at de ofte har et højere udstyrsniveau end danske biler, og der er et væsentligt større udvalg på markedet.

Derfor – hvis du har en bestemt bil i tankerne, som du godt kunne tænke dig at hjemtage, så kontakt os på 3672 6580 eller info@autom.dk og tag en uforpligtende snak med os. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen.

Importbiler fra udlandet

Vi står for dialogen med forhandleren i udlandet, arrangerer hjemtransport af bilen og håndterer alt arbejdet omkring indbetaling af moms og registreringsafgift.

Inden bilen hjemtages får du en fuld pris på bilen og hjemtagning, inklusiv alle udgifter. 

Vi sikrer dig, at der ikke opstår uforudsete udgifter i forbindelse med købet. Du betaler et mindre depositum ved opstart og resten betales, når bilen er klar til levering.

Vi garanterer, at ingen biler hjemtages uden de er besigtiget og prøvekørt.

Fortæl os hvilken bil du har i tankerne, og vi finder den for dig:

 

Fabriksnye biler

Mange kunder har gennem årene valgt at købe deres fabriksnye bil via Sjællands Automægler, oftest fordi de benytter vores værksted til den løbende vedligeholdelse, men også fordi vores indkøbspriser ofte er en væsentlig bedre end hvad man selv kan indhente. 

Vi har gennem årene formidlet over 100 nyvognssalg til kunder, der har sparet mange tusindvis af kroner på deres fabriksnye bil købt gennem os via vores netværk. 

Vi tager et gebyr på kr. 1.500 for at hjælpe dig, hvis vi løser opgaven, men så sikrer vi dig også, at du har fået en særlig besparelse på dit bilkøb.

Skal vi også hjælpe dig, så kontakt vores salgsafdeling (Personale) for en uforpligtende dialog, om hvorvidt vi kan hjælpe dig til en bedre handel på din næste nye bil.

Vi gør det nemt for dig

Og har du en bil, du vil sælge og ønsker at slippe for arbejdet med at sælge bilen selv, så klarer vi også det – du skal bare kontakte vores salgsafdeling (Personale) for et uforpligtende møde.

LÆS MERE om vores fordelagtige mæglerkoncept.