VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Import

Vi henter bedre, brugte biler fra Tyskland

Vi har etableret et tæt samarbejde med agenter, som hjælper os til at hente din næste bil i Tyskland.
Ingen biler hjemtages til vores kunder uden at de er besigtiget og prøvekørt. Således at kvaliteten altid er i top.

Fordelen ved de tyske biler ligger primært i et højere udstyrsniveau og et væsentlig større udvalg end det, vi kender fra det danske bilmarked, præget af vores høje registreringsafgift, som afholder mange fra at tilkøbe dyrt ekstraudstyr.
De tyske biler er ikke billigere end de danske biler, men når der skal investeres penge i en dyrere, brugt bil, er interessen for udstyrsbiler stor blandt de danske brugtbilskøbere, som nyder godt af en højere gensalgsværdi som følge af det fabriksmonterede ekstraudstyr.

Biler hjemtaget fra Tyskland uden dansk afgift har også den fordel, at de kan flex-leases via vores samarbejdspartner Sydbank Leasing.

Bestillingsopgaver på tyske biler modtages

Har du en bestemt bil i tankerne, som du godt kunne tænke dig at hjemtage, så tag en snak med os.
Vi hjælper dig gerne til at få lige præcis din drømmebil hjemtaget og klargjort både kosmetisk og mekanisk før levering.
Vi står for dialogen med forhandleren i Tyskland, arrangerer hjemtransport af bilen og håndterer naturligvis al arbejde omkring indbetaling af moms og registreringsafgift.

Inden bilen hjemtages får du naturligvis en færdig pris på bilen, når alt er betalt, således at du undgår uforudsete udgifter i forbindelse med købet af din bil. Du betaler et mindre depositum ved opstart og resten, når bilen er klar til levering.