Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

Hvorfor bruge Sjællands Automægler?

Vi gør det nemt for dig at købe og sælge din brugte bil.

Hvorfor bruge Sjællands Automægler?

Sjællands Automægler har siden 2005 hjulpet tusindevis af danske bilejere, private som virksomheder, med at få mest muligt for deres brugte biler ved at sælge bilen til den højere forhandler-udsalgspris, fratrukket et fast lavt salær.

Det betyder, at du som bilejer oftest vil opnå en højere afregningspris efter vores salg, end den pris du kan få ved at sælge din bil til en traditionel forhandler, som erfaringsmæssigt beregner markant større avancer end vi gør. Ligeledes vil vores afregningspris typisk være noget højere end du selv kan få ved at sælge bilen på det private bilmarked med alt det ’bøvl’, som det kan medføre.

Vores lave salær, professionelle sælgere og markedsviden, vores effektive markedsføring og købers gode garanti og finansieringsvilkår, samt mulighed for at tage købers bil i bytte sikrer dig optimale vilkår og pris ved salget af din bil hos os.

De fleste opnår fortjenester på kr. 10-15.000 holdt op imod at sælge den til en forhandler eller ved eget salg. Vores pt. bedste succes var en kunde som fik kr. 61.000 mere for sin BMW end 3 andre forhandlere havde tilbudt ham – herunder en BMW forhandler!

Behøver vi at sige sige, at her havde vi en ekstra glad og tilfreds kunde.

Konceptet er superfleksibelt, for du skal ikke undvære din bil mens den er til salg hos os. Vi håndterer nemlig alt det praktiske og har kun et ønske: at sælge din bil så dyrt og godt som muligt, så dit provenu bliver så højt som muligt i de KUN 30 dage salgsaftalen løber.

Med andre ord: Vi gør det nemt, enkelt og fleksibelt for dig at sælge din bil. Og kan vi ikke skabe værdi for dig i de 30 dage salgsaftalen løber, vil det ikke koste dig så meget som en eneste krone. Det er det vi forstår ved en fair salgsaftale.

Det betyder også, at vi ikke tager alle biler ind til salg, da vi gør os umage med ikke at skuffe vores kunder ved at udvælge svært omsættelige biler, som vi ved salgsmæssigt har det ’svært’ på bilmarkedet.

Du er naturligvis velkommen til at lade bilen stå til salg på vores salgsplads blandt vores øvrige salgsbiler, hvis den er til overs hos dig eller du bare ikke bruger den længere. Det er op til dig.

Læs mere

Skal du sælge din brugte bil?

Når du sælger din brugte bil gennem Sjællands Automægler, gør vi livet nemt for dig. I hele salgsperioden kan du have bilen til rådighed, mens Sjællands Automægler finder den rette køber. Vi markedsfører din bil i de rette salgskanaler, og vi sikrer dig fuld sikkerhed og tryghed i hele processen.

Vi sørger for

 • Professionel salgsproces fra start til slut
 • Markedsføring via Sjællands Automægler og andre bilportaler
 • Dialog og fremvisning til potentielle købere
 • God fortjeneste og lavt salær
 • Omregistrering af bilen efter salg
 • Overdragelse af garantiforpligtelser
 • Klargøring når bilen er solgt

Vores erfarne sælgere giver dig en vurdering af bilens værdi, og i samarbejde finder I frem til den endelige salgspris. Med vores lave salær er du sikret en god handel hos Sjællands Automægler. Hos os kan du tjene op til 30.000 kr. mere end hos en almindelig bilforhandler.

Vi kan sælge din bil

Vi arbejder ud fra konceptet ’solgt eller gratis’. Hvis ikke vi har solgt din bil inden for 30 dage, så kan du frit vælge at sælge din bil hos andre, uden at det koster dig noget.

Sjællands Automægler har solgt mere end 4.000 biler. Vi kan også hjælpe dig.

Sæt din bil til salg i dag

Skal du købe en brugt bil?

At købe en brugt bil kan være forbundet med mange usikkerheder. Hos Sjællands Automægler sikrer vi dig, at alt foregår på en professionel måde. Når du køber en bil gennem os, kan vi svare på alle dine spørgsmål og vi hjælper med alt fra finansiering til omregistrering. Hos Sjællands Automægler kan du føle dig tryg i hele processen.

Vi sørger for

 • Professionel købsproces fra start til slut
 • Fuld tryghed og 3 måneders garanti
 • Fremvisning af bilen hos en erfaren sælger
 • Hjælp til lånberegning og finansiering
 • Omregistrering efter køb

Vores erfarne sælgere sørger for en professionel vurdering af bilen pris, og med vores lave salær er du sikret en god handel. Vi står til rådighed ved spørgsmål, og via vores samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig med lånberegning og finansiering af din nye bil.

Se alle vores biler til salg

Fandt du ikke drømmebilen? Måske kan vi alligevel hjælpe dig. Læs mere her