Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

SALGSAFDELINGEN HOLDER ÅBENT

SØNDAG DEN 4. JUNI KL. 10-16 OG

MANDAG DEN 5. JUNI (GRUNDLOVSDAG) KL. 10-15

Vi glæder os til at se jer!

 

Hvad er en Automægler?

Mæglerkonceptet, som du kender det fra ejendomssalg. Vi gør det nemt for dig at købe og sælge din brugte bil.

Hvad er en automægler?

Vores mæglerkoncept fungerer som mæglerkonceptet, du kender fra ejendomssalg – vi formidler blot biler i stedet for ejendomme og har meget lavere salær.

Vi hjælper bilejere med at få mest muligt for deres brugte bil ved at sælge bilen til den reelle markedsværdi fratrukket et fast, lavt salær. Salæret aftales individuelt inden mægleraftalens indgåelse.

Vores lave salær, professionelle sælgere, effektive markedsføring, købers gode garantivilkår, attraktive finansiering og forsikring samt mulighed for at tage kommende købers bil i bytte, sikrer dig som sælger, den bedst mulige pris.

Vores unikke koncept sikrer dig den bedst mulige pris og ofte sidder sælger tilbage med en fortjeneste på 10.000-30.000 kr. Vi håndterer alt det praktiske, og du kan køre i din bil, imens den er til salg hos os, hvis du ønsker det. Vi overtager samtidig alle garantiforpligtelser efter salget af din bil.

Med andre ord: Vi gør det nemt, enkelt og fleksibelt for dig at sælge din bil.

 

Læs mere

Skal du sælge din brugte bil?

Når du sælger din brugte bil gennem Sjællands Automægler, gør vi livet nemt for dig. I hele salgsperioden kan du have bilen til rådighed, mens Sjællands Automægler finder den rette køber. Vi markedsfører din bil i de rette salgskanaler, og vi sikrer dig fuld sikkerhed og tryghed i hele processen.

Vi sørger for

 • Professionel salgsproces fra start til slut
 • Markedsføring via Sjællands Automægler og andre bilportaler
 • Dialog og fremvisning til potentielle købere
 • God fortjeneste og lavt salær
 • Omregistrering af bilen efter salg
 • Overdragelse af garantiforpligtelser
 • Klargøring når bilen er solgt

Vores erfarne sælgere giver dig en vurdering af bilens værdi, og i samarbejde finder I frem til den endelige salgspris. Med vores lave salær er du sikret en god handel hos Sjællands Automægler. Hos os kan du tjene op til 30.000 kr. mere end hos en almindelig bilforhandler.

Vi kan sælge din bil

Vi arbejder ud fra konceptet ’solgt eller gratis’. Hvis ikke vi har solgt din bil inden for 30 dage, så kan du frit vælge at sælge din bil hos andre, uden at det koster dig noget.

Sjællands Automægler har solgt mere end 4.000 biler. Vi kan også hjælpe dig.

Sæt din bil til salg i dag

Skal du købe en brugt bil?

At købe en brugt bil kan være forbundet med mange usikkerheder. Hos Sjællands Automægler sikrer vi dig, at alt foregår på en professionel måde. Når du køber en bil gennem os, kan vi svare på alle dine spørgsmål og vi hjælper med alt fra finansiering til omregistrering. Hos Sjællands Automægler kan du føle dig tryg i hele processen.

Vi sørger for

 • Professionel købsproces fra start til slut
 • Fuld tryghed og 3 måneders garanti
 • Fremvisning af bilen hos en erfaren sælger
 • Hjælp til lånberegning og finansiering
 • Omregistrering efter køb

Vores erfarne sælgere sørger for en professionel vurdering af bilen pris, og med vores lave salær er du sikret en god handel. Vi står til rådighed ved spørgsmål, og via vores samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig med lånberegning og finansiering af din nye bil.

Se alle vores biler til salg

Fandt du ikke drømmebilen? Måske kan vi alligevel hjælpe dig. Læs mere her