Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

VI SØGER EN FULDTIDS-TRAINEE TIL VORES BILMÆGLER-AFDELING

Er det dig?

Læs om jobbet her.

Automekaniker søges

Vi søger en ny kollega til Danmarks ”måske” hyggeligste værksted

Vil du med med på holdet og blive en del af et fagligt stærkt og socialt værkstedsteam, så kig med her.

Vores værksted har travlt med at hjælpe og servicere vores mange glade og tilfredse kunder, og vi er stolte af vores renommé som værende et ”ordentligt” værksted, og det værner vi meget om. Derfor forventes det også, at du er kvalitetsbevidst og kan udføre gængse, traditionelle værkstedsopgaver og er vant til at arbejde selvstændigt. Du vil samtidig blive en del af et velfungerende team, hvor vi konstant gør os umage for at spille hinanden bedre kompetencemæssigt – ikke mindst når vi står med de mere komplekse opgaver.

Vi er i fuld gang med at gøre vores værksted klar til også at skrue på elbiler. Derfor vil det være en fordel, hvis du allerede har eller har mod på at tilegne dig kompetencer på det felt også.

Vi leder således efter dig, der vil være med til at sikre, at vores værksted fortsætter den gode udvikling, som vi har oplevet siden vi flyttede til vores nuværende lokaler i 2014.

Du kommer til at arbejde i et uformelt bilhus med højt til loftet, og hvor du selv får rig mulighed for at præge både værkstedets og ikke mindst din egen udvikling. Vi bruger FTZ som vores primære leverandør og dermed deres system, som du naturligvis vil få en grundig oplæring i, hvis du ikke kender systemet allerede.

Bliv en del af branchens stærkeste hold

Hos os er høj kundetilfredshed, kvalitetsbevidst arbejdsmoral, behageligt og ordentligt arbejdsmiljø og stærk teamspirit en naturlig del af hverdagen. Med andre ord er vi fokuserede, når vi er på arbejde, men vi gør os umage med at sikre et socialt, godt samvær samtidig. Den gode stemning tager vi med til vores sociale arrangementer, som vi arrangerer sammen.

Sjællands Automægler sælger mange biler, og vi markedsfører os som Sjællands største automægler og Danmarks ”måske” hyggeligste værksted. Ambitiøse slogans som forpligter, men som vi også kan stå på mål for.

Teamet består af 14 engagerede medarbejdere, der på hver sin måde sikrer, at vores forretning konstant udvikler sig positivt mod nye mål, så vi derved sikrer, at vi opretholder vores position på bilmarkedet – også i fremtiden.

Vores forventninger til dig

  • Du er uddannet automekaniker
  • Du er åben og positiv som person og naturligvis mødestabil
  • Du er faglig dygtig og løsningsorienteret
  • Du er åben for kundekontakt og nyder at rådgive de kunder, du reparerer bil for
  • Du er en ambitiøs holdspiller, der har lyst til nye udfordringer
  • Du ønsker at bidrage aktivt til både din og vores fortsatte udvikling

Er du vores nye kollega?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så kør fingrene over tasterne, og send din ansøgning og CV til indehaver Flemming Thostrup på flemming@autom.dk allerede i dag og senest den 30. juni 2022.
Alle ansøgninger behandles naturligvis med fuld diskretion.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Flemming på tlf. 30326580.

Tiltrædelse snarest muligt – og meget gerne senest den 1. august 2022, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig senere at kunne byde dig velkommen ombord hos Sjællands Automægler.

Lidt mere om os
Sjællands Automægler blev stiftet i 2005 og er Sjællands største automægler. Vi hjælper bilejere til at få mest muligt for deres brugte bil, og vores mæglerkoncept minder på mange områder om det, du kender fra boligmarkedet. Som det fremgår af vores hjemmeside, har vi altid over 100 biler på lager, deraf en del elbiler. Vi har i tillæg til mæglerkonceptet et mål om at hjælpe, ikke bare mægler- og salgsafdelingens kunder, men også bilejere generelt. Derfor tilbyder vi vores kunder et ”ordentligt og troværdigt værksted” i den efterfølgende løbende vedligeholdelse af bilen. Hertil har vi et moderne værksted med 7 lifte og eget klargøringscenter, der på daglig basis servicerer vores mange private og erhvervskunder.